Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Tampere-talon elämykseen!

Ke 16.10.2024 klo 19.00, Santtu-Matias Rouvali ja Lontoon Philharmonia orkesteri

Philharmonia-orkesteri on yksi maailman johtavista sinfoniaorkestereista, jonka historia ulottuu yli 75 vuoden taakse. Orkesteri perustettiin vuonna 1945, ja se on vakiinnuttanut asemansa sekä Lontoon musiikkielämässä että kansainvälisessä vertailussa. Orkesterin koti sijaitsee Lontoon sydämessä Southbank-taidekeskuksen Royal Festival Hall -konserttisalissa. Orkesteri on konsertoinut ympäri Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa, Japania ja Kiinaa, ja heidän verkkoesiintymisensä ovat tavoittaneet ilahtuneita kuulijoita jopa Fidžillä, Sudanissa, Indonesiassa ja Norjan napapiirillä asti.

Santtu-Matias Rouvali on Philharmonia-orkesterin historian kuudes ylikapellimestari. Rouvali on toiminut ylikapellimestarina syksystä 2021. Hän on myös Göteborgin sinfonikkojen ylikapellimestari vuodesta 2017 alkaen. Rouvali toimi Tampere Filharmonian taiteellisena johtajana ja ylikapellimestarina vuosina 2013–2023 ja on nimetty Tampere Filharmonian kunniakapellimestariksi. Rouvali jatkaa vierailijana tiivistä yhteistyötään lukuisten huippuorkestereiden kanssa, mukaan lukien Münchenin filharmonikot, Berliinin filharmonikot, Royal Concertgebouw -orkesteri sekä New Yorkin filharmonikot.

Philharmonian konsertin solistina esiintyvä Nemanja Radulović on virtuoosimainen viulisti, joka on konsertoinut Rouvalin ja Tampere FIlharmonian kanssa Tampereella aikaisemminkin. Radulovićin esiintyminen on herättänyt laajaa ihailua niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Hänen musiikillinen ilmaisunsa on voimakasta, emotionaalista ja vangitsevaa, ja hän on tunnettu taitavasta tekniikastaan ja syvällisestä musikaalisuudestaan.

Muutokset mahdollisia.

Matkan hinta/henkilö: 125 €
Hinta sisältää: Kuljetus ja konserttilippu

Pelkkä kuljetus 30 €/henkilö, meno-paluu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä.
Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula-Mänttä-Orivesi-Tampere-..
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.