Tilausajoon Mannisen busseilla

Bussi-Manninen Oy on täyden palvelun bussiyhtiö. Olemme ajaneet tilausajoja jo yli 95 vuoden ajan. Olittepa lähdössä työ- tai huvittelumatkalle, peli- tai hiihtoreissuun tai ehkäpä luokkaretkelle kotimaahan tai ulkomaille, hoidamme kuljetuksen ja halutessanne myös muut matkaan liittyvät palvelut ammattitaidolla. Nykyaikaisella ja monipuolisella autokalustollamme pystymme tarjoamaan Teille laadukasta tilausajopalvelua. Meiltä löytyy 9-, 19- ja 30 -paikkaiset pikkubussit,  50 -paikkaiset normaalikokoiset bussit sekä vielä 55-ja 60-paikkaiset bussit suurille ryhmille. Tilausajobussiemme varusteisiin kuluu mm. WC, radio/videot/dvd/cd, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, pöytäryhmät, jäähdytysilmastointi, ym.

Mukavat ja kokeneet asiakaspalvelun hallitsevat kuljettajamme vievät Teidät turvallisesti perille niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Autamme mielellämme jo tilausajonne suunnitteluvaiheessa esim. aikataulujen ja reittien valinnassa sekä hoidamme tarvittaessa myös muut oheispalvelut (ruokailut, majoituksen, laivaliput, opastukset jne.) matkanne varrelle. Tarjouspyynnön tilausajoista voitte jättää Tarjouspyyntö-sivulla.

Bussi-Manninen Oy:ssä järjestämme myös bussimatkapaketteja, laajasta valmismatkavalikoimastamme saattaa löytyä mukava matkapaketti myös Teidän ryhmällenne. Jos ei sopivaa löydy, me räätälöimme Teille juuri sellaisen matkan kuin haluatte. Koko matkan meiltä varattuanne Teidän ei tarvitse kuin kerätä ryhmä kokoon, me huolehdimme kaikesta muusta.

Tilauksesta järjestämme myös ryhmällenne tarjoiluja busseihimme, esimerkiksi virvokkeita, kahvia, sämpylöitä jne.

Tutustu busseihimme ja niiden varusteluun tästä: