Tietoja matkasta

IRWIN on tarina ihmisyydestä ja ajattomuudesta. Musikaalissa seurataan legendaarisen Antti Hammarbergin elämäntarinaa uudesta näkökulmasta; hän oli rouhea taiteilija, mutta myös ystävä ja isä. Saamme nähdä Irwin-imagon takana myös herkän nuoren säveltäjämiehen, joka halusi taiteellaan ilmentää kansan tunteita ajan virrassa.
IRWIN tuo tunnelmallisiin kesämaisemiin 70-luvun visuaalisuutta, kiehtovia tositarinoita suomalaisesta musiikkimaailmasta, tilannekomiikkaa sekä elämäniloa!
Lavalla tulemme näkemään valovoimaisia ammattinäyttelijöitä, räiskyvää retrotunnelmaa, upeita laulunumeroita sekä kauneimpia sovituksia kaikille tutuista suomalaisista hittikappaleista.

”Yksinhuoltajan ainoa poika. Aviomies ja kahden lapsen isä. Koko kansan taiteilija Antti Hammarberg, jonka ääntä ja lauluja olen kuunnellut aivan pienestä pojasta lähtien. Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan osasin jo ennen kouluikää. On ollut hyvin mielenkiintoista lähteä tutkimaan Antin elämää taiteilijaelämän ulkopuolelta. Empaattisuus on se kaiken ympärille muodostuva maailma. Maailma, joka on niin kaunis. Ja mikä säveltäjä, huh! Olemme hienolla matkalla kohti kesää 2023. ” - Ohjaaja ja käsikirjoittaja Heikki Paavilainen


Ohjaus ja käsikirjoitus: Heikki Paavilainen
Koreografia: Jani Rasimus
Kapellimestari: Kalle Ruusukallio ja Ali Ahmaniemi
Rooleissa mm. Joni Leponiemi, Ilkka Koivula, Ushma Olava, Leea Lepistö sekä Jani Rasimus.

Live-bändi
Koskettimet: Kalle Ruusukallio
Basso: Sami Ruusukallio
Kitara: Sampsa Rättäri
Rummut: Jimi Hautamäki

Esitys alkaa klo 14.00. Arvioitu kesto noin 2 h 15 min.

Matkan hinta/henkilö: 75 €
Hinta sisältää: Kuljetus ja teatterilippu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä.

Alustava reitti: Virrat (vähintään 8 hlöä) - Ruovesi - Kuru - Ylöjärvi - Tampere

Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.