Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa risteilylle Tallinnaan!

22 tunnin huviristeily Victoria I -laivalla mahdollistaa irtioton arjesta ja ehdit käydä Tallinnassa vaikka shoppailemassa tai kauneushoidoissa! Laivalla on aikaa nauttia monipuolisesta viihteestä ja tanssia sydämen kyllyydestä. Shoppaile laivan myymälöissä edullisin merihinnoin, herkuttele ravintoloissa ja yövy Victorian hyteissä.

Laivalla on monipuolinen ravintolatarjonta. Grande Buffet tarjoaa herkullisia ruokia useissa ruokapisteissä (mm. antipasto-vihannes- ja herkullinen kalatori) ja ruoan kanssa tarjolla on olutta, viiniä ja virvoitusjuomia sekä kahvia ja teetä jälkiruokapöytien herkkujen kanssa. Muita ravintoloita löytyy myös kattavasti: The Chef's Kitchen, Grill House, Fast Food 25 h sekä Coffee & Co. -kahvila, joka tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® -teetä.

Victoria I -laivalla on monipuolinen kattaus Itämeren parasta viihdettä. Trubaduuri viihdyttää joka päivä laivan pubissa. Starlight-yökerhossa suomalainen tanssiorkesteri (su-ke -lähdöillä) tai bilebändi (to-la -lähdöillä). Perheen pineimmille löytyy mukavaa puuhaa lasten leikkitilasta.

Saunaosastolla on perinteisen saunan lisäksi turkkilainen sauna ja poreallas. Saunavieraita palvelee myös saunabaari. Kesäisin voi juomat nautiskella ulkona Sun Barissa jossa on 60 terassipaikkaa.

Victoria I lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 18.35 ja saapuu Tallinnaan klo 22.00. Ilta ja yö vietetään laivalla, seuraavana päivänä on mahdollisuus vierailla maissa Tallinnassa klo 8.00-12.10 välillä. Laiva lähtee Tallinnasta klo 12.30 ja saapuu Helsinkiin klo 16.00. Halutessaan voi koko päivän viettää laivalla, hytti on käytössä koko matkan ajan. Bussi on mukana Tallinnassa näillä risteilyillä.

Passitarkastuksia Virossa ei ole, pyydettäessä on henkilöllisyys pystyttävä todistamaan joko voimassa olevalla passilla tai poliisiviranomaisen myöntämällä henkilökortilla. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa. 

Hinnat/henkilö:
A4 (ikkunallinen hytti neljälle), 85 €
A3 (ikkunallinen hytti kolmelle), 95 €
A2 (ikkunallinen hytti kahdelle), 99 €
A1 (ikkunallinen hytti yhdelle), 120 €

B4 (sisähytti neljälle), 69 €
B3 (sisähytti kolmelle), 79 €
B2 (sisähytti kahdelle), 85 €

B2/1 (sisähytti yhdelle ylä- ja alavuode), 95 €

Pelkkä bussikuljetus meno-paluu 50 €/henkilö

Hintoihin sisältyy:
- Bussikuljetukset Suomessa ja Tallinnassa
- Laivamatkat valitussa hyttiluokassa 
- Risteilyohjelma
- TallinkSiljan polttoainelisämaksu

Lisämaksusta:
Ruokailut laivoilla etukäteen varattuna:
- Buffet-päivällinen (joulubuffet):
* 42 €/aikuinen * 15 € lapsi 6-11v * 19 €/lapsi 12-17v
- Meriaamiainen: 
* 18 €/aikuinen * 7 €/lapsi 6-11v * 9 €/lapsi 12-17v
-Erikoisaamiainen
* 24 €/aikuinen * 9 €/lapsi 6-11v * 12 €/lapsi 12-17v
- Buffetlounas
* 29 €/aikuinen * 13 €/lapsi 6-11v * 16 €/lapsi 12-17v

0-5 vuotiaat lapset syövät buffetissa ilmaiseksi, kahden aikuisen seurassa. 

HUOMIOITAVAA: Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 30 henkilöä. Tällä matkalla jokaisella matkustajalla tulee olla mukanaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti eivät kelpaa.

Alustava reitti: Ruovesi - Kuru - Ylöjärvi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.