Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa päiväristielylle Tallinnaan!

Kaikki matkustajat tuntevat varmasti olevansa tervetulleita MyStar laivalle. Laivalla on istumapaikkoja yleisissä tiloissa ja pientä purtavaa ja juotavaa löytyy laivan baareista ja kahviloista. 

Lähdemme Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta aamulla varhain kohti Helsinkiä ja Länsiterminaalia. Helsingistä laiva lähtee klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 12.30. Bussimme kuljettaa Tallinnassa ostoksille keskustaan 
ja Tallinnan ulkopuolella olevaan ostoskeskukseen. Tuliaisostokset saavat olla bussissa laivamatkan ajan. Muutoin omatoimista aikaa. Lähdemme paluumatkalle klo 19.30 MyStar laivalla ja olemme Helsingissä klo 21.30. Kotimatkalle lähdemme välittömästi, perillä kotipaikkakunnilla olemme yöllä myöhään. 

Matkanhinta/henkilö: 89 €
Sisältää:
bussikuljetuksen, päiväristielylaivalipun ja Tallink polttoainelisän.

Lisämaksusta, etukäteen ostettuna:
* Delight Buffetaamiainen 20 €/henkilö
* Delight Buffetpäivällinen 29 €/henkilö

Huomioitavaa: Matka toteutuu. Tällä matkalla tarvitaan kaikilta virallinen passi tai henkilöllisyystodistus. Ajokortti ei kelpaa.
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.