Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa ihanien puutarhojen maailmaan! 

Lähdemme aamulla Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta kohti Hämeenlinnaan ja Hyvinkäätä. Matkalla pidämme tauon. Matka jatkuu Loviisaan, jonne saavumme noin klo 12.00. Lähdemme oppaiden johdolla tutustumaan 2-3 avoinna olevaan puutarhaan Loviisan keskustassa. Puutarhakohteet selviävät lähempänä ajankohtaa.

Puutarhat ovat hyvinkin erilaisia, alkaen pienehköistä omakotitalopuutarhoista suurempiin näyttelypuutarhoihin. Kasvavat kävijämäärät kertovat tapahtuman kiinnostavuudesta. Puutarhanomistajien neuvot ja yhteiset keskustelut vieraiden kanssa ovat antoisia. Puutarhoissa on yleensä jokin teema tai omistajalla on jokin lempiharrastus, joka näkyy hänen puutarhassaan. Muutamassa puutarhassa on kahvila ja taidenäyttelyitä, myös lasitöitten harrastajat esittelevät omia töitään. Joissakin puutarhoissa myydään lisäksi taimia ja muuta puutarhaan ja sisustukseen liittyvää kaunista rekvisiittaa.

Kierros päättyy keskustaan, josta on mukava lähteä omatoimiselle lounaalle tai kahville. Sen jälkeen voi vielä käydä omatoimisesti katsomassa muita puutarhoja ja puistoja. Paluumatkalle lähdemme klo 18.00.

Matkan hinta/henkilö: 59 €

Hinta sisältää: kuljetuksen ja 2 tunnin opastuksen 2-3 puutarhassa

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. 

Alustava reitti: Ruovesi - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.