Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa keskiaikaisiin tunnelmiin Turkuun!

Suomen suurin keskiaika- ja muinaistapahtuma järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla heinakuun alussa ja meidän bussimme kuljettaa koko perheen tähän hauskaan ja mielenkiintoiseen tapahtumaan lauantaina 2.7.2022. Luvassa on vilinää ja vilskettä sekä reipasta toritunnelmaa.

Ohjelmassa yhdistyvät tiede, taide ja hauskanpito uusia oivalluksia synnyttävällä tavalla. Musikanttien laulun luritus, leikareiden tanssin töminä sekä muut hauskat ja riehakkaat huvitukset johdattavat koko perheen kohti keskiaikaista Turkua. Vanhan Suurtorin markkinakojuissa on tarjolla monenlaista käsityötä sekä ruokaa ja juomaa, ja Porthaninpuiston Työnäytösalueella pääsee tutustumaan moniin vanhoihin käsityötekniikoihin ja kokeilemaan niitä itsekin. Tapahtumaan on vapaa pääsy! (keskiaikaisetmarkkinat.fi)

Matkaan lähdemme aamulla kotipaikkakunnilta. Perillä Turussa olemme klo 12.00-17.00. Matkoilla pidämme tauon. Päivän tarkempi aikataulu varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Matkan hinta/henkilö: 45 €
Hinta sisältää: Kuljetus
Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.
Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere-..
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.