Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa oopperamatkalle Savonlinnaan, katsomaan upeaa Taikahuilu oopperaa, mikä täyttää 50 vuotta! Rakastettu esitys on kasvattanut oopperasukupolvia näyttämöllä ja katsomossa. 

Taikahuilu on satu ja laulunäytelmä, se on myös koominen ja sydäntäsärkevä, kiihkeä ja dramaattinen, harras, leikkisä, kansanomainen ja jalostunut. Rikas henkilögalleria tarjoaa kerroksia tulkinnoille, ja tarina puhuttelee yhä. 50-vuotisjuhlaesityksiin August Everdingin alkuperäistä ohjausta on hiukan uudistettu. Esitystä pidetään erityisen onnistuneena johdatuksena oopperan maailmaan. Rooleissa nähdään suomalaislaulajien kärkijoukkoa, mm Papageno - Waltteri Torikka.

Legendaarinen lavastetaiteilija Toni Businger tutustui Olavinlinnaan ensimmäistä kertaa 1970-luvun alussa – soutuveneellä talvella. Hän inspiroitui linnasta, vaihtoi Sarastron leijonat Savonlinnan mustiin pässeihin ja loi ajattomat kehykset Mozartin satumaailmalle. Savonlinnaan hänet toi Martti Talvela.

Matkaan lähdemme tiistaina aamupäivästä Pohjois-Pirkanmaan/Tampereen seudulta. Ajamme Jyväskylän kautta Pieksämaalle, jossa nautimme lounaan buffetpöydästä. Matka jatkuu Savonlinnaan, jossa olemme iltapäivällä. Omaotimista tutustumista kaupunkiin ja siirtyminen Olavinlinnan oopperanäyttämölle. Esitys alkaa klo 19.00. Oopperaliput saatte kuljettajalta. Lähdemme kotimatkalle heti näytöksen päätyttyä. 

Matkan hinta/henkilö:
* 299 €, rivi 10 -11
* 289 €, rivi 26 
* 269 €, rivi 5 

Hintaan sisältyy: kuljetus, lounas Pieksänmaalla Pöyhölän Pappilan noutopöydästä, oopperalippu valitusta kategoriasta. 

Huomioitavaa: matka toteutuu mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoitattehan mahdolliset ruoka-aineallergiat varauksen yhteydessä. Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.