Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Kevätmessuille Helsinkiin lauantaina 1.4.2023 !

Huikea kokonaisuus koostuu tapahtumista Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Samalla lipulla pääset myös samaan aikaan järjestettäville Golfmessuille ja OutdoorExpoon.

Asu & Remontoi -tapahtuma tekee unelmista totta! Haaveissa uusi koti, rakentaminen, remontti nykyisessä tai haussa muuten vain uusia tuulia? Asu & Remontoi tekee unelmistasi totta. Inspiroidu mallihuoneista ja poimi matkaasi ideoita oman kotisi uudistamiseksi – helposti ja nopeasti. Lisää innoitusta tarjoaa Kotipiha -alueen Raksanurkka pihapiireineen: luvassa on onnistuneiden hankintojen aarreaitta!

Kevätpuutarha-tapahtuma on täynnä tuotteita, tietoa ja inspiraatioita. Onko intohimonasi kukkakeidas takapihallasi, vai harrastatko yrttien viljelyä parvekkeellasi  tai löytyykö mökiltäsi kasvimaa ? Kevätpuutarha-messuilta löydät kaiken, mitä pihallesi kaipaat grilleistä koristelyhtyihin. Kaupan päälle saat tuoreimmat vinkit alan asiantuntijoilta.

Ideapuutarha koostuu neljästä samankokoisesta alueesta, jotka kuvaavat modernia pihaa, kukkivaa pihaa, sadepuutarhaa ja hyötypuutarhaa. Täältä löydät siis parhaat vinkit niin moderniin kuin kukkivaankin puutarhaan, ja inspiroidut juuri omaa silmääsi miellyttävistä puutarharatkaisuista. Ideapuutarhassa tämän vuoden vahvana teemana esiintyy vastuullisuus. Se näkyy muun muassa kotimaisten valmistajien ja kierrätysmateriaalien hyödyntämisenä. Puumateriaaleissa käytetään kotimaista puuta ja vältetään kyllästeitä, kuorikate on sahateollisuuden ylijäämätuote ja betonielementeissä on palautus- ja ylijäämäbetonia. Myös kotitalouksien kierrätysasiat nousevat esiin messuilla. Sadepuutarhassa keskitytään etenkin hulevesien imeyttämiseen ja hyödyntämiseen Vastuullisuuden lisäksi Ideapuutarhan kantavina teemoina on tekemisen riemu, puutarhassa puuhaaminen, elämästä ja ulkoilmasta nauttiminen.

Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla pidämme tauon. Perillä messuilla olemme noin klo 11.30 ja kotimatkalle lähdemme noin klo 17.00.

Matkan hinta/henkilö:
57 € lippu ja kuljetus, Ruovesi-Vilppula-Mänttä-Orivesi
52 € lippu ja kuljetus, Tampere ja moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
40 € pelkkä kuljetus meno-paluu

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere - moottoritien pysäkit matkalla Helsinkiin
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmotathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.