Tietoja matkasta

Tervetuloa Mannisen matkassa Naantaliin ja risteilylle saaristomerelle!

Syksy on mitä parhainta aikaa parin päivän rentouttavalle kotimaanlomalle. Lähde mukaan matkalle Naantalin kylpylän lämpöisiin poreisiin ja tutustumaan kaupunkiin opastetulla kierroksella. Reissun kruunaa leppoinen Picnic-risteily saaristomerellä, jonka aikana voit pysähtyä rauhassa ihastelemaan maisemia ja nauttimaan saaristolaisbuffetin antimista.

Torstai 5.9.2024
Lähdemme matkaan aamulla kotipaikkakunnilta. Matkalla pidämme tauon. Perillä Naantalissa lähdemme opastetulle kiertoajelulle ja kävelylle vanhaan kaupunkiin. Kierroksen jälkeen on omatoimista aikaa tutkia suloista Naantalin keskustaa, käydä kaupoilla ja ruokailemassa. Myöhemmin iltapäivällä siirrymme Naantali kylpylään majoittumaan. Loppupäivä on omatoimista aikaa kylpylän ja hotellin muiden palveluiden äärellä.

Harmoninen tunnelma ja meri hellivät matkailijaa Naantalissa. Kaupungin sydämen muodostavat kaunis vanha kaupunki ja ihastuttava vierasvenesatama. Naantalin idyllisyyden luovat koristeelliset puutalot, kapeat kivikadut ja meren läheisyys. Herkuttele vanhan kaupungin ravintoloissa, nauti päiväkahvit terassilla auringossa kimaltavaa merta ihaillen, shoppaile pikkuputiikeissa tai vieraile museoissa ja kirkossa. 

Naantalin Kylpylä on yksi Suomen suosituimmista kylpyläkohteista, eikä suotta. Kylpylässä yhdistyy vanhan luostarikaupungin vuosisatainen kylpyläperinne tyylikkäästi nykypäivään.  Naantalin kylpylässä vietät rennon ja kiireettömän loman ripauksella ylellisyyttä.

Perjantai 6.9.2024
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja bussin pakkaaminen, jonka jälkeen lähdemme bussilla Naantalin satamaan. Finnsirius-alus lähtee saaristomeren Picnic-risteilylle klo 10.15. 

Saaristomeren kirkkaimmat tähdet Finnsirius ja Finncanopus liikennöivät nyt Naantali–Långnäs–Kapellskär-reitillä. Uusilla laivoilla pääset rentoutumaan kiireettömässä tunnelmassa, joissa tiukat aikataulut ja ruuhkat loistavat poissaolollaan. Matkan aikana voit nauttia tasokkaista ravintoloista, ylellisestä spasta ja ostoksista Sailor’s Shopissa. Lisätietoja laivoista: Finnlines

Saaristolaispöytä on katettu klo 12.30 alkaen. Klo 14.45 vaihdamme laivaa Ahvenanmaan Långnäsissä ja matka jatkuu takaisin Naantaliin Finncanopus -aluksella saapuen perille klo 20.10. Maihinnousun jälkeen lähdemme kotimatkalle ja olemme perillä kotipaikkakunnilla myöhään illalla/yöllä.

Matkan hinta/henkilö:
219 € jaetussa kahden hengen huoneessa
275 € yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
- Kuljetus
- Naantalin opastettu kiertoajelu ja kävelykierros
- Majoitus 1 yö, Naantalin kylpylä
- Hotelliaamiainen
- Kylpylän allasosaston ja kuntosalin vapaa käyttö
- Finnlinesin Picnic-risteily Naantali-Långnäs-Naantali
- Saaristolaisbuffet laivalla

Huomioitavaa: Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä.

Alustava reitti: Ruovesi - Vilppula - Mänttä - Orivesi - Tampere...
Voit nousta bussiin kaikilta pysäkeiltä matkareitin varrelta. Ilmoitathan toivomasi kyytiinnousupaikan varauslomakkeen Lisätiedot-kohdassa. Alustavat reitit ja aikataulut saattavat muuttua. Lopullinen reitti ja aikataulu lähetetään laskun yhteydessä.